Champagne, gekke hoofddeksels, jurkjes en af en toe een pyjama

Oudejaarsdag, ze zouden het beter ‘National day of Overthinking’ kunnen noemen. Want is dit niet de dag wanneer we misschien wel het meeste nadenken? Over onze fouten, de mooiste momentjes, verbeterpunten, nieuwe kansen en wensen..  en zo kan ik nog wel even doorgaan, denk ik zo.

Massaal maakt Nederland zich mooi voor die ene avond in het jaar, wat zich Oud en Nieuw mag noemen. Jezelf in de leukste jurk hijsen – zelfs na al de kerstkilo’s, een glittertje hier en daar is ook populair en de lipjes krijgen een feestelijk tintje. Zelfs een hoofddeksel als een glitterhoed is niet te gek. Maar wat nou als je daar niet van houdt? Je moet het jaar beginnen met iets waar jij je prettig bij voelt. Is het geen feestje? Trek dan lekker je zachtste party pyjama aan, nodig wat mensen uit en trek een fles bubbels open. Feestje gegarandeerd!

Zo heeft deze feestelijke dag ook een aantal heerlijke films aan zich hangen, allemaal mede mogelijk gemaakt door het nummer Auld Lang Syne.. Geniet!

When Harry met Sally

Wauw. Deze film is heer-lijk. Jarenlang zijn het goede vrienden en draaien ze om elkaar heen, maar de kijker weet natuurlijk wel beter. Op New Year’s Eve komt dan eindelijk ook de waarheid naar boven.. en hoe! Wat zegt Harry dat toch vreselijk mooi. Ik wil jullie bijna verklappen wat hij precies zegt, maar daar moeten jullie toch echt de film maar voor gaan kijken!


New Year’s Eve

De hoeveelheid aan top acteurs zegt al genoeg. Ik heb een zwak voor films als Love Actually, Valentine’s Day en zo dus ook New Year’s Eve. Come to mama, perfect love stories. Er is geen film die New York beter weergeeft tijdens NYE dan deze. En dat gaat ook gepaard met een flinke dosis humor. Het ultieme Nieuwjaars gevoel!

Sex and the City: The Movie

Kunnen jullie je de Oud en Nieuw scene nog herinneren? Ik moet toegeven, ik vond hem best emotioneel! Ik noem het maar een overdosis aan mooie vriendschap tussen Miranda en Carrie. Sex and the City is altijd een feestje om naar te kijken! Onze vrouwen bijbel zo nu en dan!

Hoe luiden jullie het nieuwe jaar in?

9 Thoughts.

  1. Voor jou ook een gelukkig nieuwjaar, al is het nieuwe jaar al zo’n 6 dagen bezig ;). Ik moet de film van sex and the city echt dringend eens zien, shame on me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.