De heilige Paas Mannen met een hoofdletter M

Ik kon mezelf bijna geflambeerd op het Paas menu zetten  vandaag. Ik stond namelijk dit weekend in de fik. Vuur. Sensatie. Bosbranden waren er niets bij (oké, dat was weer iets te overdreven, Lot.) Hoe ik het voor elkaar kreeg is me nog steeds een groot raadsel. Iets met kaarsen aansteken en je haar er blijkbaar in laten hangen. Dat zal het geweest zijn. Hetgeen wat ik wél weet, was dat ik mijn haar plotseling in vlammen zag opgaan. Wauw. Ja, dat was nog eens een spannende Paas viering. Iets wat leek op een vluchtige zwaai doofde het vuur in mijn haren. En alhoewel er een hoop plukken uit zijn gekamd, en het nog steeds ruikt naar een kampvuur inclusief verbrande marshmallows (ja, zelfs na al die ‘bergen’ shampoo) ben ik een opgelucht mens. Des te meer reden om met Pasen eens flink te genieten, dacht ik zo.

Hoort bij genieten alleen maar een schaal met smiley’s-beschilderde-eieren en broodjes in de vorm van konijntjes? Ik dacht het niet. Vandaag, om deze twee mooie dagen nog even af te sluiten, vieren we de laatste uurtjes Pasen met de leukste Paas-mannen. Alvast voor het slapengaan. Praise the lord!

large-6

Hebben jullie fijne Paasdagen gehad?

9 Thoughts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.