De perfecte doordeweekse avond

Dinsdag avond beleefde ik een avond die ik niet elke avond beleef. Ik kreeg namelijk een bezoekje van een hele fijne aanwezigheid. Eigenlijk kreeg hij een bezoekje van mij, maar dit klinkt velen malen leuker. Hij heeft meer haar op zijn hoofd als de gemiddelde huisvrouw, is een klein beetje chubby, heeft een stem als een orkaan.. Nee, ik heb het hier niet over die ene reusachtige Hagrid van Harry Potter. Wie mag deze man dan wel niet zijn?

Onthoud die naam. Moge dat duidelijk zijn. Op een dag zijn jullie me dankbaar.

Ik mocht mezelf maar liefst anderhalf uur lang zijn groupie noemen. Verschrompelende slipjes heb ik dan wel niet gegooid, maar meegezongen werd er wel. Én hoe. Ik heb oprecht medelijden met de persoon die naast me stond. Als echte fan stond ik samen met mijn fan-genoot (leuk woord is dat toch) helemaal vooraan. Oh jawel. Ik kon hem aanraken, ruiken, er was zelfs de mogelijkheid om aan zijn haren trekken als ik dat wilde. Wat een luxe, al zeg ik het zelf. Maar.. Het laatste wat ik wou was spooky overkomen, dus raapte ik al me wilskracht bij elkaar en heb me braaf ingehouden. Met moeite. Ik voel graag aan jongens hun haren. Vreemd (aangeboren) tikje, vrees ik. Je kan niet alles hebben, hè. Een bescheiden fotootje kon natuurlijk niet vergeten worden. Lachen!

Los van het feit dat zijn haren er ietwat wild maar heel vrolijk uit zagen, was de muziek perfect. En dan vooral de akoestische versies. Goud waard. Mannen met muzikaal verstand van piano’s en gitaarspel, yes please. Daar kan je mee aankloppen bij mij.

Wat vinden jullie van zijn muziek?

3 Thoughts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.