Een hele vrolijke zondag

Wat is er zo speciaal aan deze doodnormale dag – zou je denken? Sinds donderdag kunnen we het weer officieel lente noemen.  En wat is er nou leuker om morgen de nieuwe week te beginnen zonder dat het nog langer winter is? Alhoewel we de aanwezigheid van de zon de afgelopen twee weken al goed op ons voelde schitteren, is het nooit verkeerd om dan eindelijk het etiket uit de seizoenenkast te plukken en het fictief op de zon te plakken. Hallo, lente zon!

We hebben eindelijk een geldige reden om op het terras te gaan zitten wanneer we maar willen (ik betrap mezelf er nog wel eens op dat ik daar helemaal geen uitzonderlijke reden voor nodig heb), een bak Ben & Jerry’s leeg te eten terwijl je je series kijkt die nog nét niet met zomerstop zijn, ons niet schuldig te voelen om met drie tassen gevuld met de nieuwste lentecollectie van de H&M thuis te komen en als afsluiter nog even snel langs de ijszaak om de hoek te sprinten (ja, zo gezond zijn we dan weer wel). Het kan weer!

Terwijl ik stilletjes in mijn achterhoofd nog steeds bedroefd ben door het feit dat we eigenlijk in Nederland niet écht een winter hebben gehad dit jaar, begint het buiten te hagelen. You’re kidding me, right? Nog een sneeuwbui erbij het is helemaal af. Maar nee, na al dat wachten hoeft dat van mij ook niet meer. Nu wil ik de zon. Ik wil weer haastig mijn bed uit rennen met het idee dat ik zodra ik de deur uitstap toch een zonnebril opdoe en die lagen make-up toch niemand zal zien. En vergeet die makkelijke en o zo luchtige instappers niet. Heerlijk leven..

De vraag is nu; gaan we nog meer ijsblokken de lucht uit zien komen of wordt het toch een zonniger feestje? Nederland, het land met de gekste weersschommelingen. Zo blijft het wel spannend natuurlijk – dat is ook belangrijk!

Houden jullie ook van de lente, of mag het van jullie al meteen zomer zijn?

7 Thoughts.

  1. Ik hou ook zoooo van lente. Alleen net toen het een dag officieel lente was, werd ik verkouden. De hele winter nergens last van gehad. Nu heb ik nog niet echt een lente gevoel helaas.

  2. Ik hoop toch wel dat we eerst nog een prachtige lente krijgen, de zomer vind ik in Nederland vaak te benauwd waardoor je niet zo veel meer kunt doen maar in de lente vind ik het juist heerlijk om er lekker op uit te gaan, heerlijke wandelingen in de natuur te maken om vervolgens ergens gezellig op een terras neer te ploffen…

  3. Ik ben ook erg benieuwd wat voor weer we gaan krijgen. Ben bang dat het een slechte zomer gaat worden. Dat is meestal zo als er niet echt een goede winter is geweest! Ik ben er benieuwd want je weet het nooi in Nederland haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.