Even voorstellen..

Afgelopen zaterdagavond was anders als alle andere.
In plaats van een van ouds stapavondje of een avond vol heerlijke, guilty pleasure movies, besloot ik het op het versieren te zetten. En nee, deze keer echter geen jongens in het café, maar een boom. Mijn eerste echte kerstboom.

Echt wil ik hem niet noemen. Hij is eigenlijk hartstikke nep.  Een echte kerstboom paste niet in mijn plaatje van een ‘november-tot-januari’-boom. De boom schittert er dan ook schandalig vroeg bij, maar hey, of het nou twee weken eerder is of later? Twee weken meer plezier klinkt alleen maar als (kerst)muziek in de oren. The Grinch en ik zouden nog wel eens ruzie kunnen krijgen.

Wat een kerstachtige versie van rozengeur en maneschijn moest voorstellen, werd meer een heldhaftige strijd met die verrekte lampjes die als boomwortels in elkaar gedraaid waren. Ik ben dan ook zes uur, je leest het goed, zes uur bezig geweest met het optuigen van deze schoonheid. Hoe ik dat voor elkaar heb gekregen is me nog steeds een groot vraagteken. Ik kroop dan ook met een voldaan en zeer trots gevoel om vier uur ’s nachts mijn bed in – met een groen (kerst detail) drankje om te proosten natuurlijk..

Een heel gevecht met de lampjes..

Een heel gevecht met de lampjes..

Met al dat moois nu om me heen, kan mijn eigen blog niet achterblijven. Iets wat ik al lang wil, maar nooit eerder heb gerealiseerd. En eigenlijk moet het ook wel, want wie moet jullie anders vol plezier over deze mooie kerstperiode vertellen?

Eindelijk klaar!

Eindelijk klaar!

You’re never too old for a good old Fairy Tale Christmas story..

I’ll keep you posted,

Lotte

9 Thoughts.

  1. Oooooooooh 😀 Super dat je kerstboom al staat. Wij gaan die binnenkort ook zetten en ook nep omdat hij dan idd langer kan staan x’) Ik houd van lichtjes wanneer het donker is, altijd gezellig! Je hebt de kerstboom echt super mooi versiert en ik hoop dat je na vier uur snacht goed hebt kunnen slapen *w*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.