Me, Four (or five?) Pretty Little Liars and A – Warn: Spoiler!

Weken, zeg maar gerust maanden hebben we moeten wachten tot de dag van gisteren. De dag dat een van onze favoriete series terug kwam op TV met de Winter Premiere, en voor ons dus terug in download-land. Die ellendige Winter Breaks ook.. waarom zijn die er überhaupt? Is de winter niet dé periode waarin we massaal in ons pyjamapak aan de bank vastgeplakt zijn met een warme deken? En dan met name in de kerstvakantie.. Heerlijk!

Ik dacht eergisteren nog dat ik de tijd van theorieën en het eeuwig lopen malen over de serie al vele malen afleveringen terug achter me gelaten had. Maar nu ik er gisteren weer in werd gesleurd kwam het allemaal weer terug. Allemaal. Ik wil het nu weten, van –A tot Z. En dan met name die grote letter A natuurlijk.

Het is natuurlijk zo onrealistisch dat we onderhand wel willen weten hoe creatief het brein van Marlene King nu werkelijk is. Is het wat we denken? Of maakt ze nog een hele swing om op de eindbestemming te komen? Ik leg mijn geld in op het laatste.

Bad Ezra? Mad Ezra? Is deze gevoelige man met zijn oude typemachine en romantische zwart-wit films niet de goodie die we dachten? Eerder de grote boze wolf en Aria, Spencer, Hanna, Emily (en Alison) de arme geitjes? En wat heeft hij in dat verdomde vloertje van hem verstopt? Die verdachte bad boy blikken van hem kunnen nu wel iets minder opvallend. Ezra geeft ons daarmee een hele freak-show in zijn eentje. Hou ik niet van hoor, Mr. Fitz.

Pretty Little Liars is eigenlijk net hogere wiskunde. Zo veel vragen. Zo weinig antwoorden. Hier en daar frustraties, nieuwsgierigheden en zo gaat het maar door en door. Maar we blijven trouw. Zijn jullie ook zo benieuwd wie of wat er in de kist van Alison ligt? En of ene vermiste Sara terug komt in het verhaal? To be continued..

Wat vonden jullie van de aflevering?

3 Thoughts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.