Het leed dat tentamens heet

Afgepeigerd. Poging tot wallen deel één. Vast geklampt in mijn bed met mijn nieuwe uiltjes-pyjama.

Aangenaam.

De tentamens hebben hun werk weer goed gedaan. Menig medeleerling zit nu, net als mij, vast vermoeid op de bank te genieten van hun bakje thee en kijken een aflevering of twee van hun favoriete serie die ze hebben moeten missen deze week. Hier doet uTorrent ook weer voluit zijn werk om mij dadelijk te kunnen plezieren met de nieuwste afleveringen – meer dan verdient, dacht ik zo.

Oké, dit alles is wel lekker ‘soap-erig’ beschreven, drama-gehalte tot en met, maar ondertussen zit ik nog wel in mijn pyjama. En eigenlijk, was ik ook niet van plan hem nog uit te doen vandaag. Mijn opwarmbare kersenpit-knuffelbeer waarmee ik lekker wou knuffelen pakte helaas wat anders uit als gedacht. Het arme beertje stinkt namelijk zo erg dat ik bij niemand in de buurt mag komen als de kersenpitjes eenmaal in de magnetron geweest zijn. Toch wat fout gedaan, misschien? Gelukkig werken mijn kruiken ook nog meer dan prima.

Hebben jullie ook zo’n drukke week achter de rug?

1 Thought.

  1. Tja, vooral werken, zelfs overwerken, daarnaast nog sporten en vervolgens een weekendje Den Bosch met 2 vriendinnen wat dan wel weer een leuke afsluiting was van een verder zeer saaie werkweek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.