Ik at vanochtend een beschuitje en vergat een paar leuke mannen..

Mooie mannen.. uren kan ik er erover praten. Mijn ogen werken nog steeds prima en ik kijk dan ook graag naar mooi mannelijk schoon, of op mijn manier gezegd, een lekker hapje. Maar wat als je nu even geen lekker hapje kan bedenken (kan ik me niet voorstellen, maar oké, we doen maar even alsof)?

Daarom heb ik voor jullie een fijne ‘voor-het-slapen-gaan’ selectie gemaakt van 10 leuke mannen uit series. Pak nog een bakje thee, schrans een doos koekjes weg en geniet..

1. Ian Somerhalder – The Vampire Diaries

Afbeelding

Dat ik begin met deze man was voor mezelf in ieder geval geen verassing, want god, oh god. Ik kan uren naar hem kijken, om hem lachen en vast nog meer. Ik volg hem zelfs op Twitter en nee, dat gebeurt niet vaak. Ik ben dan ook stiekem een beetje jaloers op Nina Dobrev die zo veel closey time met hem kan doorbrengen..

2. Ian Harding – Pretty Little Liars

Afbeelding
Ik ga hier maar geen spoilertjes weggeven, maar laten we het er op houden dat onze Good Teacher een beetje stout is geweest. Maar dit mag voor mij de pret niet drukken hoor, want hallo.. hebben jullie zijn lach wel eens gezien? Zijn ogen, misschien? Ik wil nog steeds wel een lesje Engels van je hoor, Mr. Fitz.

3. Ed Westwick – Gossip Girl

Afbeelding
Dit is een fijne man. Niet de mooiste man, maar wel een hele fijne. Wie ooit Gossip Girl heeft gezien/kijkt, snapt wat ik bedoel. Deze jongeheer heeft iets. Een berg charisma waar je u tegen zegt. De blik waar hij je mee aankijkt als je languit in de bank Gossip Girl ligt te kijken.. Give me Chuck Bass, please.

4. Chris Wood – The Carrie Diaries

Afbeelding

Een nieuwe man in Carrie Town! My kind of man, actually. Want jeetjemina, wat is dit voor hemels wezen. Hier zou ik dus heul veul beschuitjes mee willen eten, hele rollen. En de dag daarop weer, en weer.. Je snapt mijn punt. Ik hoop maar dat deze goodie heel lang rond blijft spoken in deze serie, want ja.. anders?!

5. Chace Crawford – Gossip Girl

Afbeelding

Mij kan je niet wijsmaken dat er een dag is dat Chace er niet goed uit ziet. Ongeschoren, check. Warrige pluizenbol, check. Maar we klagen niet, want het staat hem nog goed ook. Beetje oneerlijk, niet? Maar ik ben de moeilijkste niet, ik wil ’s ochtends best zijn wilde haren kammen hoor. Wie slaat er nou een gratis logeer plek af? Toch?

6. Ryan Guzman – Pretty Little Liars

Afbeelding

Hey there, Mr. Handsome. Hij mag mij wel leren boksen. Of country dansen. Al leert hij me hogere wiskunde, ik vind het allemaal best. Lucy Hale heeft het goed bekeken hoor. Ze zit vast uren te bellen met Nina Dobrev om voluit te kletsen over hun mannelijke collega’s.. Basterds.

7. Matthew Bomer – White Collar

Afbeelding

Oké, ik kijk dan wel geen White Collar.. maar Matt is leuk! Massaal hoopten we met zijn allen dat hij dé Christian Grey zou worden (één blik zegt genoeg), maar helaas. Wie vraagt wordt overgeslagen was kennelijk van toepassing bij deze ronde. Eigenlijk mag ik ook niet treuren, want ik zou in plaats daarvan deze serie kunnen volgen natuurlijk..

8. Blair Redford – Switched at Birth

Afbeelding
Onze eerste tv-ontmoeting was even wennen. Ik dacht namelijk dat ik naar een andere versie van Chuck Bass aan het kijken was, maar geduld loont, zo blijkt maar weer. Ze lijken misschien een beetje op elkaar, maar zijn toch ook weer zo anders. Zeker niet verkeerd om een middagje lang naar te koekeloeren.

9. Charles Micheal Davis – The Originals

Afbeelding

When a bad boy laughs.. Holy moly. En het is niet zomaar een lach, maar een écht vrolijk gebeuren. Vind ik dan. Een man zonder lach is geen leuke man, simpel en plat gezegd. So, please, keep on laughing, King Marcel.

10. Tyler Blackburn – Ravenswood

Afbeelding

Last but not least, onze nieuwe Ravenswood inwoner. Ik moet toegeven dat ik deze spin-off nog niet bekeken heb, maar ben dit nog zeker van plan te gaan doen. Tyler oftewel Caleb is al reden genoeg. Ik heb een zwak voor jongens met half lang haar, moge dat duidelijk zijn. Oh, en laat maar een paar stoppeltjes staan hoor, Tyler. Staat meer dan prima.

Wat vinden jullie van deze mannen?

I’ll keep you posted,

Lotte

7 Thoughts.

    • Oooh ja.. Ryan en Matty zeker te weten ook! Tom Sturridge kende ik nog niet, maar hij mag wel alvast met een strikje onder de kerstboom gaan liggen hoor! Dankjewel voor de leuke Tumblr pagina, dat wordt lekker genieten!

  1. Hele mooie mannen! Ian Somerhalder en Matt Bomer staan ook op mijn lijstje mooiste mannen, hihi. En die nieuwe man in the Carrie Diaries mag er inderdaad ook wezen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.