Mag ik even?

Hierbij wil ik graag meteen even met de deur in huis vallen. Het is namelijk al 2 dagen december en dat betekent dat je mag wensen, dromen en misschien zelfs het onmogelijke mag willen. Überhaupt er over fantaseren. Ik heb het over een pakketje wat ik graag 5 december of 25 december open wil maken, het liefst met een grote rode strik..

Ik heb het natuurlijk over Steve Garrigan. Waarschijnlijk zullen jullie deze leuke heer (nog) niet kennen. En dat is misschien maar goed ook, want delen is nooit mijn lievelingspunt geweest. Ik houd dit exemplaar maar al te graag voor mezelf.

Afgelopen vrijdag heb ik hem voor de tweede keer mogen bewonderen tijdens zijn concert in Amsterdam. En wat was hij toch vreselijk goed. Onder het genot van een horde aan gillende meisjes en slechts een handje vol aan jongens luisterde ik naar zijn rauwe, pure stem en de hoop dat ik daar alleen stond. Helaas. Maar mij hoor je niet klagen hoor.

Afbeelding

Slechts een paar meter verwijderd van Mr. Garrigan..

Dan ben ik nog niet eens begonnen over zijn lach, of de manier van praten en wat voor leuks er dan ook uitkomt. Stuur maar door, Sinterklaas of Kerstman, hier weet ik zeker wel raad mee. Maar ook ik ben de moeilijkste niet, en zal daarom een beetje met jullie delen. Want zijn muziek, dat moet absoluut gehoord worden.

http://www.youtube.com/watch?v=LNTL2WNiOIU

Hebben jullie nog onmogelijke wensen voor deze december, of ben ik de enige snoeperd?

3 Thoughts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.