Make sure you had a wonderful time.. Check!

Lichtsnoeren, verstopte kerstmannetjes in alle hoeken van het huis, rode versieringen, een zuurstokje hier en daar, sokken aan de openhaard.. Ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. En daarom heb ik met mezelf afgesproken er wat kerstdagen aan te plakken. Gewoon, omdat je dat kunt doen in zo’n vakantie als deze. Tot Oudejaarsavond kan je makkelijk 7de kerstdag vieren! Al is het maar een klein beetje. Wat moet je anders doen met al die restjes van de feestdagen, het lijstje nog-niet-bekeken-kerstfilms en de liedjes waar je maar geen genoeg van krijgen kunt? Wat is er nou leuker dan kerst afsluiten met een verlichte lucht door het sprankelende vuurwerk?

Maar buiten al deze gekkigheid, heb ik me de ‘echte’ kerstdagen weer volop vermaakt. Eten, gezelligheid, familie, films en een wijntje zo nu en dan is altijd een goede combinatie. Dagen heb in de keuken gestaan voor de perfecte toetjes waar de hele familie van kon smikkelen tijdens het kerstdiner (en ik nu nog..). Cookie Dough Balls, lachende Gingerbreads, een koekhuisje.. Noem het maar op, en het was aanwezig! Ik wou altijd al eens flink bakken en kokkerellen voor Kerstmis. Ook dát kan ik nu van mijn lijstje afstrepen!

snoer

Hebben jullie ook zo genoten?

6 Thoughts.

  1. Wat een leuk artikel! Ik kan ook geen afstand nemen van kerst! Het is zo leuk! 😀 De foto’s die voorbij komen zijn mooi! Ziet eruit als een fijne kerst! Ik heb zeker genoten van kerst!

  2. Tjonge, tjonge, dat ziet er allemaal wel erg feestelijk en goed verzorgd uit zeg! Voor mij mag het gerust bij 2 kerstdagen blijven, heb zelfs inmiddels alle spullen alweer opgeruimd maar vind deze tijd altijd wel erg gezellig, vooral nu ik de rest van de week lekker vrij ben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.