Meet Mrs. Santanna

Voor iedereen die denkt dat de Kerstman niet bestaan, think twice. Misschien niet in zekere zin, maar er is wel degelijk iets wat er op lijkt. Santanna, de vrouwelijke versie van de Kerstman. Want zo kan ik mezelf wel noemen deze dagen. Zeg maar gerust, maanden.

Zodra de maand november nog maar nadert draait mijn portemonnee al overuren en kan ik wel blijven kopen tot 24 december om alles mooi en welgeteld in huis te hebben. Het is dan ook twee volle maanden het programma ‘Een dubbeltje op zijn kant’ in mijn bloed eigen portemonnee. Niet altijd even fijn natuurlijk, maar ik neem het maar even voor lief. Geen enkel reclamefoldertje laat ik met rust, alle leuke webshops worden een aantal keer gecheckt en de winkels worden ook al niet met rust gelaten.. Welkom in mijn leven.

Het is als een hobby van me. Ik vind het heerlijk om cadeautjes te kopen. Als de Kerstman echt zou bestaan zou ik absoluut per direct een sollicitatie brief schrijven richting de Noordpool met de vraag of ik in zijn speelgoed lab mag werken, of zoiets. Of shoppen met de titel ‘Manager Cadeau-Shopper’ Totally fits me, as I can tell you. Een vakantiebaantje is nooit mis. Van de ene winkel naar de andere roetsjen in een slee vol met rendierbeesten, daar kan ik wel aan wennen voor een paar weken lang. Gingerbread koekjes bakken moet vast ook wel lukken. Misschien smaken ze niet zo feestelijk, maar dan zorg ik er wel voor dat ze er wél feestelijk uit zien. Ja, moet lukken!

Afbeelding

Alhoewel, dit bevalt me ook wel. Want cadeautjes kopen voor mensen die je niet kent, is helemaal niet zo leuk, toch? Je geeft het immers om je dierbaren te bedanken en om ze blij te maken tijdens deze mooie dagen. Ik blijf maar bij mijn eigen rol. Koekjes bakken kan hier namelijk ook, gelukkig..

Hebben jullie ook zo’n gigantisch gat in je hand deze weken?

8 Thoughts.

  1. Dat lijkt me ook wel een leuk baantje inderdaad haha! Bij mij valt het geld uitgeven mee rond deze tijd, aangezien we niet meer aan cadeau’s doen. We doen alleen nog aan veel eten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.