Time for a pink wednesday

Een paar weken geleden kon het brein (of meerdere ‘masterbrains’) achter de populaire film Mean Girls genieten van een zoetig gebakje. Uiteraard roze. De film bestond namelijk tien jaar. Oh jawel, de tijd vliegt. En hoé.

In deze tien voorbijgaande jaren moet ik jullie bekennen dat ik deze film iets té vaak gezien heb. Ik ging maar door. Het woord stoppen kende ik niet. Mijn DVD-collectie (of waren het nog de videobanden?) was toen bij lange na niet zo uitgebreid als nu en ik vond het geen probleem hem zo vaak te bekijken dat ik de teksten zowat uit mijn hoofd kende. Als er plotseling een schoolmusical van was gekomen en er moesten acute audities worden gedaan, kon ik mezelf zeker inschrijven. Voor welke rol dan ook. Of de acteerkunsten een beetje meewerken, is natuurlijk weer een andere vraag.

Als jonge spruit vond ik het heerlijk om naar de ‘Teen Drama’ te kijken. Zo nieuwsgierig dat ik was, beleefde ik het leven als echte tiener maar al te graag door hun roddels, de zoektocht naar de beste beauty producten en groeiende kledingmaten. Gewoon, lekker op de bank met een onschuldig glaasje cola en een bakje chipjes. Mean Girls is al heftig genoeg.

Om even in de sferen te komen, deel ik de leukste fragmenten uit Mean Girls. Trainen met die lachspieren, de zomer staat voor de deur!

large-6large-7large-10large-13large-19large-17large-18large-21large-22

Kunnen jullie stiekem ook nog zo genieten van Mean Girls?

4 Thoughts.

  1. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik deze film heb gezien maar meestal als ik hem ergens op tv tegen kom, dan blijf ik vaak wel hangen, net als bij dansfilms trouwens. Daar heb ik ook een ontzettende zwak voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.