Wat zou Sex and the City zijn zonder mannen?

Gisteren was het alweer tien jaar geleden dat de laatste uitzending van Sex and the City uitgezonden werd op de televisie. Als we iets kunnen leren van Sex and the City, is het wel het feit dat in werkelijk elk hoekje en gaatje op deze aardbol een man verstopt zit (of ze nou allemaal zo fantastisch etc. etc. zijn, laten we even achterwege). Dat laat deze ondertussen haast klassieke serie ons duidelijk zien, met maar liefst 107 mannen voor de vier vrouwen in New York City. In zes seizoenen 107 verschillende mannen? Hoe dan? Like, seriously? Oh jawel! En om het 10 jarig bestaan te vieren van de aller-aller-laatste aflevering ben ik als een echte speurneus op zoek gegaan naar de leukste Sex and the City-mannen. Want geloof me, ze hadden de casting af en toe toch wat beter kunnen aan pakken wat betreft de keuze voor de man..

Buiten de (bijna) altijd lieve mannen van Charlotte en Miranda en niet te vergeten de welbekende Mr. Big waren er nog een handje vol mannen die wel wat langer in de serie mochten rond huppelen..

Andrea Boccaletti

Een vluchtige scharrel (zijn dat niet alle mannen in de serie?!) van Carrie, die wat mij betreft zeker wat langer mocht blijven! Hallo fijne aanwinst! Helaas moest hij ons na één vluchtige aflevering weer verlaten..

Victor Webster

victor-webster-10693

Overduidelijk Samantha’s. Het kon ook niet anders. Het was nog een hele klus om een foto uit te zoeken, aangezien ik ze allemaal iets té leuk vond. Lekker een ‘simpel fotootje’ met de losse pols (plus telefoon) geschoten, ook weer eens wat anders. Wie zegt er nou nee tegen dat lijf? Dan heb ik nog niet eens gesproken over die lach..

Bradley Cooper

Carrie’s Candy. Met weer een mooie lach! Een man met een mooie lach en een beetje normale tanden maken wat mij betreft echt de man. Daar kan een goed stel kleren niet tegen op, wat altijd genoemd wordt. Hoe kunnen ze Bradley Cooper er nu maar een aflevering in doen? De gekheid. Kijk en geniet.

Steve Richard Harris

Charlotte heeft haar tuinman goed uitgekozen. Dit exemplaar staat natuurlijk heel mooi tussen de bloempjes in de tuin.

Missen jullie Sex and the City ook?

3 Thoughts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.