Wie vandaag klaagt, wordt volgende week meegenomen in de zak naar Spanje

Want het is vandaag Thanksgiving. Een dag waarbij we allemaal eventjes stil moeten staan waar we dankbaar voor zijn. Een dag waar familie, vrienden en gezelligheid centraal staan. Waar uitbundig wordt gekookt en je bést eens een glaasje teveel mag drinken..

Ik ben al snel dankbaar. Het zit hem in de kleine dingen die we absoluut niet mogen vergeten. Denk eens aan de buschauffeur die stopt als hij weer eens ziet dat je te laat aan komt hijgen, omdat je bed zo lekker lag. De docent die het door de vingers ziet als je je afspraken niet na komt. Je vrienden, die het telkens weer voor je opnemen als je daar zelf even de puf niet voor hebt. Chocolade, die het voor je opneemt als je je dag niet hebt. Je moeder die je ’s nachts komt ophalen van dat ene leuke feestje omdat je anders geen vervoer hebt of écht geen zin hebt om de BOB te zijn.

Deze kleine, ontelbare dingen waarbij het zo belangrijk is dat we daar eens bij stil staan. Die eigenlijk als vanzelfsprekend lijken, maar wat als we het niet hadden?

Nadat ik hier over heb nagedacht raakte ik een beetje treurig dat we hier geen Thanksgiving vieren.. En toen bedacht ik me: wees dankbaar, Lotte. Wees dankbaar. Ik ben dan ook erg thankful voor deze  drie aflveringen van Gossip Girl die over Thanksgiving gaan. Dan maar rechtsom!

  •  Seizoen 1 – Aflevering 9 ‘Blair Waldorf Must Pie’
  •  Seizoen 2 – Aflevering 11 ‘The Magnificent Archibalds’
  •  Seizoen 3 – Aflevering 11 ‘The Treasure of Serena Madre’

Afbeelding

Denkbeeldig prik ik in een stukje kalkoen en stel jullie de vraag..

Waar zijn jullie dankbaar voor?

4 Thoughts.

  1. Ik wil ook thanksgiving vieren! echt jammer dat we dat niet in Nederland doen. Die afleveringen van gossip girl moeten we maar snel is terug kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.